Найближчими днями у Києві буде прохолодно /  / фото Марина Григоренко

Сьогдні через територію Київщини пройде слабковиражений атмосферний фронт, який подекуди спричинить невеликі весняні дощики. А надалі на погоду впливатиме вже антициклон. Про це повідомляє Український гідрометцентр.

"З неділі знову поширить свій вплив черговий антициклон з Балтійського моря, який сприятиме переважно погоді без опадів", - повідомила синоптики.

Тільки вдень 13 травня, за їх даними, може ще подекуди дощити.

Відео дня

Температурний фон, за прогнозом, істотно не зміниться, але за рахунок дещо більшої хмарності в нічні години вже відступлять заморозки, але денні максимуми не будуть високими.

12 та 13 травня у Києві буде наййхолодніше / фото Укргідрометцентр

Погода у Києві та Київській області - прогноз на 11 травня

Сьогодні, за даними синоптикків, на Киїівщині буде хмарно з проясненнями. Вдень місцями пройде невеликий дощ 

Вітер переважно північно-західний, 7-12 м/с. Температура по області становитиме +14°...+19°, а у Києві стовпчики термометрів покажуть +16°...+18°.

Також до 13 травня внаслідок пропуску води через каскад дніпровських водосховищ, на річці Дніпро у Києві, Вишгородському, Бориспільському та Броварському районах Київської області можливі різкі коливання рівнів води з утриманням затоплення заплави та понижених прирічкових територій. Через це оголошено І рівень небезпеки, жовтий.

Вас також можуть зацікавити новини: