Цукерберг зняв патріотичне відео / скріншот з відео

Засновник Facebook Марк Цукерберг записав незвичайне відео до Дня незалежності США - він проїхався озером на вейкборді з прапором США в руках. Саундтреком до цього дійства виступила пісня "Take Me Home, Country Roads", Кантрі-співака Джона Денвера.

Відео швидко завірусилося в соцмережах і зібрало десятки тисяч коментарів. Користувачі висувають найрізноманітніші теорії з приводу того, що хотів донести мільярдер за допомогою цих кадрів. Деякі жартують, що Цукерберг "знову намагається видати себе за людину", інші розглядають ролик як тонкий тролінг уряду США у зв'язку з недавньою перемогою Facebook в антимонопольному розгляді.

"Марк Цукерберг знову намагається видаватись людиною" / скріншот

Крім того, користувачі Twitter розважаються, накладаючи на відео Цукерберга різні звукові доріжки – від «Польоту валькірій» (на приклад культової сцени з фільму «Апокаліпсис сьогодні») до аудіодоріжки з трейлера «Щелеп».

Марк Цукерберг не вперше стає героєм мемів. Його невміння триматися на публіці та дивне почуття гумору давно породило в Інтернеті «теорію» про те, що мільярдер насправді є роботом, або представником інопланетної цивілізації.

Соцмережі

Вас також можуть зацікавити новини