В МВС очікують, що на перегляд дебатів прийдуть до 60 тис. осіб \ УНІАН

Глядачі вже сходяться на дебати між кандидатами у президенти України, що відбудуться сьогодні о 19.00 на НСК «Олімпійський».

Читайте такожНа в’їзді в Київ складна транспортна ситуація через звезення людей на дебати - МВС

Як передає кореспондент УНІАН, люди заходять на територію стадіону з боку вулиці Еспланадної та вулиці Велика Васильківська. Спочатку глядачі проходять поверхневу перевірку, проходячи крізь шеренгу правоохоронців, наступний етап контролю на безпеку - безпосередньо біля входу на стадіон. Там люди проходять через рамки металошукачів. Людей дуже багато. Утворилися черги на рамках металошукачів.

Зокрема, до окремого входу для журналістів вишикувалась черга понад 100 м. На Троїцькій площі встановлено сцену та триває концерт і виступи прихильників чинного президента Петра Порошенка. Очікується що там перед дебатами виступить сам глава держави.

Біля самого стадіону вже почали збиратися прихильники обох кандидатів у президенти. Вони сподіваються на мирне проведення зібрання.

Як повідомляв УНІАН, для забезпечення порядку під час дебатів на НСК «Олімпійський», що відбудуться 19 квітня о 19.00, поліція задіє до 10 тис. осіб. Це рекордна кількість правоохоонців - більше ніж було досі на концертах чи спортивних заходах.

В МВС очікують, що на перегляд дебатів прийдуть до 60 тис. осіб.

Сьогодні, 19 квітня, на стадіоні "Олімпійський" відбудуться передвиборчі дебати кандидатів у президенти України Петра Порошенка і Володимира Зеленського. Їх проведення передбачено виборчим законодавством. Згідно з законом, дебати мають відбутися в останню п'ятницю перед днем виборів. Напередодні стало відомо, що Петро Порошенко погодився на умови Володимира Зеленського взяти участь в дебатах на стадіоні о 19:00. Дивитися дебати онлайн Порошенка і Зеленського можна буде на сайті УНІАН.