На вихідних в Україні буде свіжо / фото Pixabay

На вихідних, 11 та 12 травня, в Україні буде переважно без опадів. Температура залишиться без істотних змін. У деяких областях вночі очікуються заморозки. Про це повідомляє Український гідрометцентр.

Загалом, за даними синоптиків, у найближчі три доби вночі буде переважно без опадів. Вдень подекуди пройде невеликий дощ. Лише сьогодні на півдні країни, а у понеділок в західних областях буде без опадів.

Температура вдень 11 травня становитиме +14°...+20°. 12-13 травня вночі буде +2°...+8°, на північному сході країни заморозки на поверхні ґрунту 0°...-5°. Вдень у ці дні очікуєтья +9°...+16°, лише у південній частині повітря прогріється до +19°.

Відео дня

Похолодання в Україні - що відомо

Про те, що в Україні 12 травня стане дещо прохолодніше, каже й синоптик Наталка Діденко. За її даними, вночі буде +3...+8 градусів, заморозки можливі на крайній півночі та північному сході країни.  Вдень у неділю стовпчики термометрів покажуть +10...+16 градусів, тільки на півдні та на Закарпатті очікується +17...+20 градусів. 

Через заморозки на Львівщині оголосили І рівень небезпечності. За прогнозом, заморозки на поверхні грунту та в повітрі 0...-3º місцями очікуються по області. У Львові 12-14 травня вночі на поверхні грунту заморозок становитиме 0... -2º.

Вас також можуть зацікавити новини: