Call of Duty: WWII поповнить червневу добірку ігор в PS Plus / store.playstation.com

Сьогодні, 26 травня, передплатники сервісу PlayStation Plus отримають безкоштовно шутер про Другу світову війну - Call of Duty: WWII.

Про це на своїй сторінці в Twitter повідомила компанія PlayStation.

Згідно із заявою, Call of Duty: WWII стане частиною червневої добірки ігор для PS Plus. Завантажити її безкоштовно власники PS4 зможуть з 26 травня по 6 липня. Про другу червневу гру для передплатників компанія PlayStation повідомить завтра, 27 травня.

Трейлер Call of Duty: WWII

Про що Call of Duty: WWII

Call of Duty: WWII – це шутер від першої особи, створений спільно студіями Sledgehammer Games та Raven Software. Дії гри розгортаються за часів Другої світової війни. Гравцям належить здійснити висадку в Нормандії та взяти участь в бойових діях в містах Франції, Бельгії та Німеччини. Крім одиночної кампанії в Call of Duty: WWII є класичні багатокористувацькі битви та кооперативний режим для спільного проходження. Гра вийшла у 2017 році на PS4, Xbox One та ПК. На агрегаторі рецензій Metacritic версія Call of Duty: WWII для консолі PlayStation 4 отримала 79 балів від критиків та 4,4 бала від користувачів.

Нагадаємо, до 2 червня передплатники сервісу PS Plus можуть отримати безкоштовно Farming Simulator 19, а також містобудівний симулятор Cities: Skylines.