В Sea of Thieves є 11 кооперативних квестів, розрахованих на 30 годин гри / скріншот store.steampowered.com

Сьогодні, 3 червня, в магазині цифрової дистрибуції Steam відбувся реліз кооперативного піратського екшену Sea of Thieves. Гра два роки була ексклюзивом платформ Xbox One та Windows 10.

Трейлер Sea of Thieves

Читайте такожГукати всіх гору! Найкращі ігри з піратською тематикою

За два останніх роки розробники додали в гру багато нового контенту. В Sea of Thieves з'явилися довгі квести, щоденні завдання, тимчасові події, ловля риби, битви з морськими чудовиськами і багато іншого. Steam-версія гри підтримує кроссплей між Windows 10 та Xbox One.

Придбати Sea of Thieves в Steam можна за 479 грн.

Про що Sea of Thieves

Sea of Thieves – це кооперативна багатокористувацька гра від студії Rare, створена в жанрі пригодницького екшену з піратською тематикою. В Sea of Thieves користувачі об'єднуються в команди, керуючи персонажами-піратами, щоб разом мандрувати на вітрильних суднах в пошуках скарбів і пригод. Гравці можуть битися з іншими командами, з'ясовуючи, хто сильніший, та чий корабель краще готовий до підкорення морів. Особливістю гри є взаємодія в команді гравців, де кожен виконує свою роль – один керує човном, інший працює дозорним, а третій відповідає за гармати. Гра вийшла в березні 2018 року на Xbox One та Windows 10.