Shadow of the Tomb Raider віддають зі знижкою 82% / store.steampowered.com

В магазині цифрової дистрибуції Steam з'явилися великі знижки на трилогію Tomb Raider. Акція триватиме до 27 травня.

Першу частину Tomb Raider (2013) можна придбати зі знижкою у 85% – за 41 грн. Сіквел, Rise of the Tomb Raider, обійдеться користувачам у 209 грн (знижка 70%). А заключна частина трилогії – Shadow of the Tomb Raider з підзаголовком Definitive Edition отримала знижку 82%. Її можна придбати за 294 грн.

Читайте такожУ грі Fortnite презентували трейлер нового фільму Крістофера Нолана (відео)

Відео дня

Також в Steam з'явилася знижка у 88% на збірку з 53 ігор і додатків всієї франшизи Tomb Raider, включаючи нову трилогію та старі ігри серії, такі як Tomb Raider VIII: Underworld, Tomb Raider VI: The Angel of Darkness та інші. Крім того, до збірки входять такі проекти, як Lara Croft and the Temple of Osiris та Lara Croft GO. Збірка Tomb Raider Collection обійдеться гравцям у 751 грн (замість 6479 грн).

Нагадаємо, Tomb Raider – це знаменита серія пригодницьких ігор про шукачку скарбів Лару Крофт. Перша гра вийшла у 1996 році. Перезапуск франшизи стався у 2013 році з виходом оновленої Tomb Raider. Остання на цей момент гра в серії – Shadow of the Tomb Raider вийшла у 2018 році на ПК, PS4 та Xbox One. На агрегаторі рецензій Metacritic ПК-версія гри отримала 77 балів від критиків та 6,8 бала від користувачів.