Гравці хвалять Terminator: Resistance за гнітючу атмосферу війни з роботами / pcgamer.com

Днями польська студія Teyon випустила шутер Terminator: Resistance, який є приквелом до фільмів «Термінатор» і «Термінатор 2: Судний день».

Про що Terminator: Resistance

Історія гри розгортається в постапокаліптичному 2028 році в Лос-Анджелесі, де солдати опору на чолі з Джоном Коннором борються проти роботів на чолі зі штучним інтелектом «Скайнет». Гравцеві пропонується стати солдатом опору на ім'я Джейкоб Ріверс.

Трейлер Terminator: Resistance

Традиційно, від ігор за ліцензією фільмів фанати не чекали нічого хорошого. Так було і з шутером Rambo: The Video Game, який був створений все тією ж студією Teyon.

Перші рецензії на гру підтвердили побоювання фанатів

«Якщо ви налаштовані бездумно косити хвилі однаково змодельованих Т-800 під ритм культової тематичної музики Бреда Фіделя, тоді Terminator: Resistance цілком вас влаштує», – писав портал IGN.

«Дуже слабка малобюджетна гра, як технічно, так і з точки зору зручності геймплею», – писав гравець під ніком ZedRaider.

За кілька днів ситуація змінилася. Гравці змирилися з тим, що Terminator: Resistance – це не високобюджетний AAA-проект і стали шукати в ньому позитивні сторони. Найбільший плюс, який приписують шутеру Terminator: Resistance те, що попри слабку реалізацію – це все ще краща гра про Термінаторів за довгий час.

Відгуки гравців

«Це далеко не найкраща гра 2019 року, але однозначно краща гра за мотивами «Термінатора» за пару десятків років. Гра десь на рівні Alien vs Predator 2010 року. Це добротний шутер зі стріляниною з «мушки», лутом-крафтом і елементами прокачування зроблений по сценах війни з оригінального фільму. Чимось це все нагадує серію «Метро», єдине, розмах поменше», – зазначає SandMartin.

«Спочатку у мене не було ніяких очікувань від цієї гри, особливо після попередньої гидоти студії – Rambo: The Video Game. Але на диво, ця гра гідна. Тут є атмосфера війни майбутнього. Роботи T-800 виглядає чудово. Історія та інші речі в порядку. Як шутер і RPG гра має свої недоліки, але навіть при низькому бюджеті вони зробили дуже непоганий продукт», – пише Genek13.

«Я пройшов всього пару місій, і мені, чорт забирай, все подобається! Це краща гра про термінаторів, з часів двовимірної «стрілялки» на Sega CD, Богом присягаюся! Заради музичної теми у головному меню хочеться просто зависнути. І довго не відвисати. Так, може механіки, що використані в грі далеко не нові, і заїжджені... Але атмосфера – вона тут цар і Бог в одній особі», – ділиться враженнями Sid Vicious.

«Стелс тут непоганий і стрілянина...працює. Беріть по знижках і отримаєте багато щасливих годин, рятуючи людство від термінаторів», – каже гравець під ніком Tenow.

Геймплей Terminator: Resistance

Геймери вже стали просити розробників додати DLC з можливістю гри за термінатора з додаванням асиметричного мультиплеєра – коли один термінатор буде протистояти загону бійців опору. Творці Terminator: Resistance повідомили, що не планували випускати доповнення, проте пообіцяли подумати над цим, якщо будуть хороші продажі гри.

Нагадаємо, Terminator: Resistance вже вийшов на ПК, Xbox One і PS4.