Оригінальний Prince of Persia: The Sands of Time вийшов у 2003 році / фото nerd4.life

У мережі з'явився рекламний ролик ремейка екшену Prince of Persia: The Sands of Time – однією з найвідоміших частин серії. Відео було завчасно опубліковано на сторінці цифрового магазину Uplay.

Ролик виявили користувачі форуму ResetEra.

Одразу після витоку на форумі Reddit виклали постер ремейка.

Постер ремейка / фото reddit.com/r/PrinceOfPersia

Втім, інформація про гру з'явилася ще раніше. На початку вересня сторінка ремейка Prince of Persia: The Sands of Time з'явилася на сайті Гватемальського рітейлера MAX.

Правдивість чуток також підтвердив співробітник видання Bloomberg, Джейсон Шрайер.

Ubisoft ще не оголосила офіційно про випуск ремейка. Розробники планували повідомити про це сьогодні під час івенту Ubisoft Forward. Трансляція відбудеться о 22: 00. Студія підтвердила, що покаже такі ігри, як Hyper Scape, Brawlhalla, Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint та Watch Dogs: Legion. Але в Ubisoft також повідомили, що на глядачів чекає "кілька сюрпризів".

Prince of Persia: The Sands of Time

  • Prince of Persia: The Sands of Time – це пригодницький екшн з елементами паркуру та акробатики. The Sands of Time розроблялася за участю творця оригінальної Prince of Persia Джордана Мехнера.
  • Гра вийшла у 2003 році та була тепло прийнята аудиторією. Критики хвалили гру за графіку, анімацію персонажів, сюжет та основну геймплейну механіку, пов'язану з маніпуляцією часом.
  • Гра стала основою для підсерії "Піски часу". Однак остання частина Prince of Persia з підзаголовком The Forgotten Sands вийшла 2010 році, і студія повністю зосередилася на франшизі Assassin's Creed.