Sons Of The Forest / фото Endnight Games

Після виходу Hogwarts Legacy найочікуванішою грою серед аудиторії Steam стала Sons Of The Forest — симулятор виживання і продовження The Forest. Тому не дивно, що безліч користувачів кинулися вивчати проєкт, як тільки з'явилася така можливість. Їх не зупинив навіть реліз в ранньому доступі. Ажіотаж перевищив всі очікування: Sons Of The Forest увірвалася в п'ятірку найпопулярніших ігор в магазині Valve за добовим онлайном.

На релізі в симуляторі виживання від Endnight Games одночасно розважалися майже 270 тисяч користувачів. Однак гра вийшла 23 лютого, а це був четвер, будній день. У суботу рекорд вдалося побити, причому з істотним відривом.

Онлайн в Sons Of The Forest в Steam на момент написання новини становив понад 410 тисяч осіб і продовжував стрімко зростати. Найімовірніше, пік буде поставлений ближче до вечора.

Відео дня

Симулятор виживання може досягти позначок 600-700 тисяч користувачів, які одночасно знаходяться в грі. Для порівняння: в The Forest максимальний онлайн в Steam склав 76 226 осіб. Показник був зафіксований приблизно чотири місяці тому.

Sons Of The Forest, незважаючи на сирий технічний стан, має 85% відсотків позитивних відгуків із загальних 28 879 рецензій покупців. Під час виходу проєкту Steam навіть перестав тимчасово працювати. Схоже, наплив фанатів "поклав" сервери магазину Valve.

Статистика по онлайну / скриншот

Sons Of The Forest — основні подробиці

  • Це симулятор виживання з елементами хорора від студії Endnight Games і видавництва Newnight. Події гри розгортаються на віддаленому острові, куди головний герой прибув у пошуках зниклого мільярдера.
  • Світ Sons Of The Forest наповнений різними небезпеками. В процесі проходження доведеться зіткнутися з канібалами і надприродними явищами.
  • Щоб вижити, гравцям знадобиться вивчати величезний відкритий світ з лісами, печерами і річками, добувати ресурси, будувати укриття, створювати зброю і інструменти. Робити це можна поодинці або в кооперативі з друзями.
  • Sons Of The Forest вийшла в ранньому доступі Steam 23 лютого 2023 року, дата релізу повноцінної версії поки не повідомляється.

Вас також можуть зацікавити новини: