Amazon анонсувала нову гру у всесвіті "Володаря перснів" / фото Amazon

Ігровий всесвіт "Володар перснів" продовжує розширюватися. Amazon і Embracer Group, яка в серпні 2022 року купила Middle-earth Enterprises і отримала права на франшизу, анонсували новий проєкт. Це буде MMORPG з відкритим світом.

Подробиць гри поки дуже мало. Вона знаходиться на ранній стадії, а виробництво довірили Amazon Games Orange County, відомій за MMORPG New World. У проєкті обіцяють реалізувати пригодницький дух і улюблені всіма історії з книжкових саг "Володар перснів" і "Хоббіт".

"Ми прагнемо запропонувати гравцям високоякісні ігри, будь то оригінальні IP або давно улюблені серії, такі як "Володар перснів". Ми давно мріяли запропонувати гравцям новий погляд на "Володаря перснів", і для нас велика честь і вдячність, що Middle-earth Enterprises довірила нам цей культовий світ. Ми також раді розширити наші відносини з Embracer Group після торішньої угоди з Tomb Raider, оскільки вони зарекомендували себе як відмінні партнери", — прокоментував анонс Крістоф Хартманн, віце-президент Amazon Games.

Відео дня

Які ще розробляються ігри у всесвіті "Володаря перснів"

  • The Lord of the Rings: Gollum — головна з поки анонсованих ігор у всесвіті. Це стелс-екшен про пригоди Голума з демонстрацією маловідомої частини історії персонажа.

    The Lord of the Rings: Return to Moria — симулятор виживання в глибинах Морії з гномами, будівництвом і видобутком ресурсів.

    The Lord of the Rings: Heroes of Middle-earth — мобільна екшен-RPG "з улюбленими персонажами" від Electronic Arts.

    Безіменний проект від Weta Workshop — студії, яка відповідала за візуальні ефекти в кінотрилогії "Володар перснів".

Вас також можуть зацікавити новини: