Це вже не перший натяк на випуск всіх частин Uncharted в Steam і EGS / фото Naughty Dog

Sony планує випустити на ПК, в Steam та Epic Games Store, збірку Uncharted Collection, до якої увійдуть всі чотири частини франшизи і доповнення The Lost Legacy. Реліз може відбутися вже 7 грудня 2021 року.

Цю інформацію, разом з передбачуваною обкладинкою ПК-версії Uncharted Collection опублікували користувачі Resetera.

фото resetera.com

Читайте такожЗйомки фільму Uncharted з Томом Холландом закінчилися (фото)

Відео дня

Наразі в Sony не підтвердили цей слух. Однак ще у лютому цього року президент Sony Interactive Entertainment Джим Райан говорив, що у компанії є цілий список ексклюзивів, які вона планує випустити на ПК. Так, наприклад, в Steam та EGS вже вийшли Horizon Zero Dawn і Days Gone.

Цікаво, що і Horizon Zero Dawn, і Days Gone компанія також роздавала безкоштовно користувачам PS4 та PS5 – в першому випадку без умов, а в другому – за підпискою PS Plus. Так само торік проходила роздача Uncharted 4: A Thief's End та Uncharted: The Nathan Drake Collection, куди увійшли перші три частини серії.

У травні цього року на зустрічі з інвесторами Sony продемонструвала слайд, на якому в планах було показано реліз на ПК четвертої частини – Uncharted 4: A Thief's End.

В Steam вийде одразу чотири ексклюзиви PlayStation – чутки

Ймовірно, компанія все ж випустить збірку всіх частин пригодницької серії ігор про шукача скарбів Нейтана Дрейка. До того ж на початку 2022 року Sony планує випустити в прокат екранізацію Uncharted з Томом Холландом та Марком Волбергом у головних ролях.